SPÄNNINGSROMANER

Gråblått bokomslag med röd och vit text. Fotot föreställer en herrgård på en halvö omgiven av vatten. Mörk himmel ovanför.

HALVÖN

På en isolerad halvö i norra Sverige ligger ett nytt behandlingshem för utbrända. Dit skickas Sebastian av sin chef efter att han gått in i väggen. Först känns hälsoprogrammet i den vackra herrgården som en välbehövlig semester, tills en av patienterna hittas död och vistelsen förvandlas till en mardröm. Sebastian försöker desperat ta reda på vad som pågår. Varför har han egentligen skickats dit? Och varför är det så svårt att ta sig därifrån? Han får hjälp av Alicia, som arbetar på halvön sedan hon efter ett ödesdigert misstag avskedades från jobbet som sjuksköterska. Hon känner sig bevakad. Kanske är det bara hjärnspöken. Eller har det förflutna kommit i kapp henne? Recensioner

Köp boken här: Adlibris, Bokus, Akademibokhandeln
Lyssna på ljudboken: Storytel, Bookbeat, Nextory


YRSEL

Yrsel är en psykologisk thriller om Clara som nyligen flyttat in hos pojkvännen Markus när hon börjar få yrsel och svimningsanfall. Hon vaknar upp på oväntade ställen utan att veta hur hon kommit dit. Och med en obehaglig känsla av att vara förföljd.

Clara försöker alltmer desperat ta reda på vem som spionerar på henne och börjar ana att det har att göra med dödsolyckan som drabbade familjen för ett år sedan. Vad hände egentligen Markus tidigare fru? Och varför är ett av rummen i våningen alltid låst?

Köp boken eller lyssna på ljudboken

Underströmmar deckare annika widholm författare pocket ljudbok

UNDERSTRÖMMAR

I spänningsromanen Underströmmar kommer Sandra till förskolan för att hämta sina båda barn och upptäcker att de inte är där. Först tror hon att det har blivit ett missförstånd, men när hon inte lyckas få tag på sin man Elias, eller någon annan som vet var hennes barn är, växer paniken och hon kontaktar polisen. 

Kan Elias ha lämnat henne utan förvarning och tagit med sig barnen? Eller har familjen utsatts för ett brott? Kanske som en fruktansvärd hämnd för något Sandra har gjort. Gradvis går den svåra sanningen upp för henne – att hon själv på något sätt är orsak till att barnen är borta.

Köp boken eller lyssna på ljudboken.

%d bloggare gillar detta: