Yrsel

Yrsel pocket
Yrsel är en psykologisk thriller om Clara som nyligen flyttat in hos pojkvännen Markus när hon börjar få yrsel och svimningsanfall. Hon vaknar upp på oväntade ställen utan att veta hur hon kommit dit. Dessutom har hon en obehaglig känsla av att vara förföljd.

Hon försöker alltmer desperat ta reda på vem det är som spionerar på henne och är rädd att det kan ha någonting att göra med den dödsolycka som drabbade familjen för ett år sedan. Vad hände egentligen Markus tidigare fru? Hur ska Clara nå fram till hans tonårsflickor som saknar sin mamma? Och varför är ett av rummen i våningen alltid låst?

Yrsel finns nu även som pocket! Boken går att köpa eller streama här:
Adlibris
Bokus
Akademibokhandeln
Storytel
BookBeat
Nextory

Yrsel är en fängslande och mystisk thriller med en underliggande krypande känsla av obehag. Jag fullständigt slukade boken. A Bookaholic Swede

Den är så bra så jag är helt mörbultad efter att ha läst den och skärskådat den. Den ger mig både ”Aprihäxan” och ” Kvinnan i fönstret”-vibbar. Så bra!!! /…/ En suverän thriller som vänder ut och in på dig. Eftermiddagsboken

Suggestiv, läskig och gripande. Betyg 5 av 5.
Jennies Boklista

Intervju om boken i Hallandsposten, ”Svimningsanfall blev debutroman”.
Intervju i SelmaStories, ”En psykologisk thriller om medvetandets gränser”.
Citat ur recensioner.

Fler liknande böcker: Underströmmar

 

Soundtrack_YrselSoundtrack till Yrsel!

Nu finns en spellista på Spotify till nya spänningsromanen Yrsel. Låtlistan innehåller musik som huvudpersonen Clara lyssnar på i boken eller som jag inspirerats av när jag skrev manuset. Lyssna här!